search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:40
MENU CLOSE

Europa League: Χωρίς θεατές και δημοσιογράφους το Ιντερ-Λουντογκόρετς λόγω του κορωνοϊού

26.02.2020 13:26
Ο κορωνοϊός... διέλυσε οικονομικά τις ιταλικές ομάδες- Μεγάλες ζημιές σε Ιντερ, Μίλαν και Ρόμα  - Media

 

Χωρίς θεατές θα πραγματοποιηθεί τελικά ο αγώνας μεταξύ Ιντερ και Λουντογκόρετς για τους «32» του του Europa League, εξαιτίας της επιδημίας του κορωνοϊού.

Από τις εξέδρες του Τζουζέπε Μεάτσα θα απουσιάζουν και οι δημοσιογράφοι, καθώς η UEFA αποφάσισε με δύο ομάδες να βρίσκονται εκτός γηπέδου υπό το φόβο του κορωνοϊού, εξαιτίας του οποίου 12 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην Ιταλία. Οπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, εξαιτίας της απουσίας εκπροσώπων του Τύπου δεν θα πραγματοποιηθούν συνεντεύξεις Τύπου πριν και μετά τον αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω κορωνοϊού αναβλήθηκαν πολλά αθλητικά γεγονότα ανάμεσά τους και τέσσερις αγώνες της Serie A. Την ίδια ώρα στον «αέρα» φέρεται να βρίσκονται και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο. Σύμφωνα με τον Ντικ Πάουντ, μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπήςμέχρι το τέλος Μαΐου θα υπάρξει οριστική απόφαση.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:37