search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:04
MENU CLOSE

Προειδοποίηση Αυστραλού πρωθυπουργού: Ο κόσμος είναι αντιμέτωπος με πανδημία

27.02.2020 07:13
Προειδοποίηση Αυστραλού πρωθυπουργού: Ο κόσμος είναι αντιμέτωπος με πανδημία - Media

 

Όλες οι ενδείξεις κατατείνουν στο ότι ο κόσμος οδεύει να βρεθεί αντιμέτωπος με πανδημία του κορvνoϊού, προειδοποίησε σήμερα ο αυστραλός πρωθυπουργός Σκοτ Μόρισον, ανακοινώνοντας σειρά μέτρων έκτακτης ανάγκης για να περιοριστεί η εξάπλωση της ασθένειας COVID-19.

«Όλες οι ενδείξεις κατατείνουν στο ότι ο κόσμος σύντομα θα μπει στη φάση της πανδημίας του κορωνoϊού», τόνισε ο Μόρισον κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στην Καμπέρα.

«Και ως αποτέλεσμα συμφωνήσαμε σήμερα και θέτουμε σε εφαρμογή (…) το σχέδιο εκτάκτου ανάγκης για την αντίδραση» στην επιδημία, πρόσθεσε ο Μόρισον.

Ανάμεσα στα μέτρα που προβλέπονται είναι η παράταση της απαγόρευσης εισόδου στους ταξιδιώτες από την Κίνα κατά τουλάχιστον μία ακόμη εβδομάδα, διευκρίνισε ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας. Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν υπάρχει ακόμη ανάγκη να ανασταλούν οι μεγάλες συγκεντρώσεις ανθρώπων, όπως οι λειτουργίες σε εκκλησίες ή οι αγώνες ποδοσφαίρου, ή άλλες αθλητικές διοργανώσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:59