search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:35
MENU CLOSE

Κορονοϊός: Πρώτο κρούσμα κατά φαντασίαν ασθενή στη Μυτιλήνη

29.02.2020 07:50
Κορωνοϊός - Νέα Υόρκη: Κοριτσάκι 4 μηνών νικήθηκε από τον ιό - Media

 

Στο νοσοκομείο Μυτιλήνης μεταφέρθηκε το απόγευμα της Παρασκευής γυναίκα περίπου 70 ετών, κάτοικος Μολύβου, η οποία πρόσφατα είχε επισκεφθεί την Μπολόνια στη βόρεια Ιταλία.

Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα τηλεφώνησε στο Νοσοκομείο όπου δήλωσε ότι πιθανά πάσχει από τον κορωνοϊό γιατί πρόσφατα επισκέφθηκε τη βόρεια Ιταλία. Αμέσως τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο αντιμετώπισης της νόσου και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου όμως διαπιστώθηκε ότι δεν έχει κανένα σύμπτωμα της νόσου.

Δηλαδή το ότι είχε επισκεφθεί τη βόρεια Ιταλία δεν αποτελούσε ικανή και αναγκαία συνθήκη για να είναι άρρωστη.

Της έγιναν συστάσεις να παραμείνει στο σπίτι της μέχρις ότου παρέλθει ικανό διάστημα που θα αποκλείσει την παραμικρή πιθανότητα εκδήλωσης της νόσου.

Δυστυχώς, όπως λέχθηκε από στελέχη του Νοσοκομείου, «από το συναγερμό που σήμανε -παρά το ότι αποτέλεσε αφορμή για μια άσκηση αντιμετώπισης του φαινομένου- καταστράφηκαν δυο από τις ειδικές στολές που δεν αφθονούν».

Πηγή: stonisi.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:35