29/03/2020 09:14:13

Κορονοϊός: Πρώτο κρούσμα κατά φαντασίαν ασθενή στη Μυτιλήνη

Κορονοϊός: Πρώτο κρούσμα κατά φαντασίαν ασθενή στη Μυτιλήνη - Media

 

Στο νοσοκομείο Μυτιλήνης μεταφέρθηκε το απόγευμα της Παρασκευής γυναίκα περίπου 70 ετών, κάτοικος Μολύβου, η οποία πρόσφατα είχε επισκεφθεί την Μπολόνια στη βόρεια Ιταλία.

Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα τηλεφώνησε στο Νοσοκομείο όπου δήλωσε ότι πιθανά πάσχει από τον κορωνοϊό γιατί πρόσφατα επισκέφθηκε τη βόρεια Ιταλία. Αμέσως τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο αντιμετώπισης της νόσου και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου όμως διαπιστώθηκε ότι δεν έχει κανένα σύμπτωμα της νόσου.

Δηλαδή το ότι είχε επισκεφθεί τη βόρεια Ιταλία δεν αποτελούσε ικανή και αναγκαία συνθήκη για να είναι άρρωστη.

Της έγιναν συστάσεις να παραμείνει στο σπίτι της μέχρις ότου παρέλθει ικανό διάστημα που θα αποκλείσει την παραμικρή πιθανότητα εκδήλωσης της νόσου.

Δυστυχώς, όπως λέχθηκε από στελέχη του Νοσοκομείου, «από το συναγερμό που σήμανε -παρά το ότι αποτέλεσε αφορμή για μια άσκηση αντιμετώπισης του φαινομένου- καταστράφηκαν δυο από τις ειδικές στολές που δεν αφθονούν».

Πηγή: stonisi.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.