search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:15
MENU CLOSE

Αντωνακόπουλος στον ΑΝΤ1: Άνθρωποι σε καραντίνα για κορωνοϊό κυκλοφορούν ελεύθερα – Να δείξουν υπευθυνότητα οι πολίτες και η Πολιτεία να επιβλέπει

09.03.2020 19:20
Αντωνακόπουλος στον ΑΝΤ1: Άνθρωποι σε καραντίνα για κορωνοϊό κυκλοφορούν ελεύθερα - Να δείξουν υπευθυνότητα οι πολίτες και η Πολιτεία να επιβλέπει - Media

 

Ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος κάλεσε τους πολίτες να δείξουν περισσότερη υπευθυνότητα, αλλά και την Κυβέρνηση να επιβλέπει τα μέτρα που έχει ορίσει, τονίζοντας ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα έπρεπε να είναι σε καραντίνα αλλά κυκλοφορούν κανονικά.

Ο κ. Αντωνακόπουλος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Αυτοί που είναι σε καραντίνα κι έχουν ειδοποιηθεί ότι πρέπει να είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό πρέπει να το αποδεχτούν. Οι περισσότεροι είναι στενοί συγγενείς με κάποιον από τους ταξιδιώτες και τους έχει δοθεί οδηγία να μένουν στα σπίτια. Είναι καταστροφικό να μην το τηρήσουμε. Αν είναι φορέας, κάνει διασπορά. Να δείξουν υπευθυνότητα οι πολίτες, αλλά και η Πολιτεία να επιβλέπει τις λίστες. Έχουμε διασπορά από άγνωστες αιτίες που μπορεί να πολλαπλασιάσουν τα κρούσματα. Η δουλειά μου είναι γιατρός, δεν κινδυνολογώ. Πρέπει να δείξουμε συνέπεια και αντανακλαστικά». 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:15