search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:50
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Τρία νέα κρούσματα στο νοσοκομείο Καστοριάς – Διασωληνώθηκε και δεύτερος ασθενής στην Πάτρα

11.03.2020 19:22
Έρευνα GPO: Το 37% των Ελλήνων δυσαρεστημένο με τις δημόσιες δομές υγείας - Media

 

Τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού εντοπίστηκαν στο νοσοκομείο Καστοριάς.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, πρόκειται για δύο ασθενείς – έναν 90χρονο και έναν 55χρονο – που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο και έναν εργαζόμενο του νοσοκομείου.

Μάλιστα, ο εργαζόμενος του νοσοκομείου Καστοριάς βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης, ακόμη ένας ασθενής που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών και έχει επιβεβαιωθεί ότι νοσεί από τον κορωνοϊό, διασωληνώθηκε. Η κατάστασή της υγείας του, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς και πληροφορίες από το υπουργείο Υγείας, κρίνεται σταθερή.

Είναι ο δεύτερος ασθενής που χρειάζεται μηχανική υποστήριξη της αναπνοής για να αντιμετωπίσει τις επιπλοκές της πνευμονίας μετά τον 66χρονο που νοσηλεύεται εδώ και ημέρες σε κρίσιμη κατάσταση στο ίδιο νοσοκομείο.

Όπως έγινε γνωστό, η κατάσταση της υγείας του 66χρονου που ανήκει στο γκρουπ που είχαν μεταβεί στους Αγίους Τόπους παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη καθώς εμφάνισε πολυοργανική ανεπάρκεια.

Το σύνολο των προσβληθέντων από τον νέο κορωνοϊό, ανέρχεται πλέον σε 99, από τους οποίους 95 είναι ελληνικής καταγωγής και 4 ξένης υπηκοότητας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:50