search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:31
MENU CLOSE

Σενάριο – εφιάλτης: Ο κορωνοϊός μπορεί να ζήσει στο σώμα μέχρι 37 ημέρες και όχι 14 που είναι το διάστημα της καραντίνας

12.03.2020 18:27
Επιστρέφει δριμύτερος - Σε νέα υψηλά επίπεδα τα κρούσματα κορωνοϊού παγκοσμίως - Media

 

Ένα εφιαλτικό σενάριο έρχεται από γιατρούς της Κίνας οι οποίοι παλεύουν όπως όλοι οι επαγγελματίες της υγείας, μέρα νύχτα με τον κορωνοϊό. Οι κινέζοι γιατροί λοιπόν διαπίστωσαν ύστερα από δείγματα που πήραν από ασθενείς που νοσούσαν αλλά και από ασθενείς που θεραπεύτηκαν, ότι ο ιός ζει μέσα στο σώμα επί 37 ημέρες και όχι επι 14 όπως είναι οι οδηγίες για την καραντίνα. 
Αν ισχύει κάτι τέτοιο και επιβεβαιωθεί τότε εκθεμελιώνεται η βασική οδηγία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για καραντίνα δύο εβδομάδων. Οι γιατροί πήραν δείγματα από τις αναπνευστικές οδούς ασθενών που ξεπέρασαν το πρόβλημα και έφτασαν σε αυτήν την εφιαλτική διαπίστωση. 
Αυτά αναφέρει η daily mail η οποία διερωτάται κατά πόσο είμαστε τελικά ασφαλείς με τα μέτρα της απομόνωσης και της καραντίνας των 2 εβδομάδων. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:31