search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:31
MENU CLOSE

«Channel Kindness»: Το πρώτο βιβλίο της… Lady Gaga!

16.03.2020 07:14
«Channel Kindness»: Το πρώτο βιβλίο της... Lady Gaga! - Media

 

H Lady Gaga εισέρχεται στο παιχνίδι των εκδόσεων.

Η τραγουδίστρια θέλει να κυκλοφορήσει μία νέα ανθολογία με τίτλο Channel Kindness: Stories of Kindness και Community (Δίκτυο Καλοσύνης: Ιστορίες Καλοσύνης και Κοινότητα», το οποίο θα συγκεντρώνει “εμπνευσμένες ιστορίες που γράφουν νέοι”.

Το βιβλίο θα περιλαμβάνει επίσης “προσωπικά μηνύματα ενδυνάμωσης” από την ίδια την Lady Gaga, σύμφωνα με το NME.

Η επίσημη περίληψη αναφέρει: “Στις ιστορίες στο Channel Kindness, περιλαμβάνεται μία, ενός νεαρού συγγραφέα, που ανακάλυψε τη δύναμη να αγαπά τον εαυτό, αφού είχε πέσει θύμα σχολικού εκφοβισμού, μία ιστορία για κάποιον που ξεκίνησε ένα κίνημα για να άρει το στίγμα γύρω από την ψυχική υγεία και μία άλλη για τη δημιουργία ασφαλών χώρων για τη LGBTQ νεολαία”.

Η τραγουδίστρια της ποπ σε συνέντευξή της στο “O, The Oprah Magazine”, εξήγησε: “Το Channel Kindness είναι η ενσάρκωση των καθημερινών πράξεων καλοσύνης που ανυψώνουν τις κοινότητες και ενσταλάζουν την αίσθηση ελπίδας σε όλους μας. Αν αυτές οι ιστορίες εμπνεύσουν μια πράξη καλοσύνης, τότε έχουμε επιτύχει την αποστολή μας. Δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι και εδώ είναι ένα βιβλίο που δείχνει ότι δεν είμαστε”.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:30