search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:00
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Σοκ στο ΝΒΑ – Θετικό στον ιό το 40-50% θα είναι των μελών των ομάδων

19.03.2020 20:51
Ντόναλντ Τραμπ εναντίον ΝΒΑ: «Κάποιοι εκεί μέσα είναι πολύ χαζοί» - Media
 
Η εκτελεστική διευθύντρια της Ένωσης Παικτών του ΝΒΑ (ΝΒΡΑ) υποστήριξε σε δηλώσεις της ότι είναι πολύ πιθανόν να προσβληθεί από τον κορωνοϊό το 40% με 50% των μελών των ομάδων του ΝΒΑ
 
Ο λόγος για την Μισέλ Ρόμπερτς, η οποία μιλώντας στην USA Today, υποστήριξε χαρακτηριστικά: «Πολλοί από εμάς ενδέχεται να βρεθούμε θετικοί στον ιό. Θεωρώ ότι πολύ περισσότεροι παίκτες του ΝΒΑ θα έχουν τον κορωνοϊό, όπως επίσης και μέλη των ομάδων, είτε ανήκουν στο προπονητικό τιμ, είτε στο σταφ» και συνέχισε:
 
«Άκουσα ότι ενδέχεται αυτός ο αριθμός να φτάσει το 40% με 50% των μελών των ομάδων του ΝΒΑ. Και δεν λέω ότι όλοι θα κάνουν το τεστ, απλά θεωρώ ότι θα έχουν πολλοί τον συγκεκριμένο ιό» σημείωσε.
 
Τόνισε, δε, ότι «το άσχημο έχει να κάνει με τους ηλικιωμένους ανθρώπους και τις ευπαθείς ομάδες. Οι υπόλοιποι δεν πιστεύω να έχουν πρόβλημα. Και εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτούς που θα έχουν πρόβλημα γιατί βρίσκομαι στα 60 μου».
 
Πηγή: protothema.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01