search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:31
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Εκτός αέρα και η Μενεγάκη – Αναβλήθηκε τελευταία στιγμή η εκπομπή

23.03.2020 11:37
Κορωνοϊός: Εκτός αέρα και η Μενεγάκη – Αναβλήθηκε τελευταία στιγμή η εκπομπή - Media

 

Αναβλήθηκε η σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ενώ είναι πιθανό και αύριο να μη τη δούμε στον αέρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για απόφαση της τελευταίας στιγμής, καθώς κάποια άτομα της εκπομπής απουσίαζαν.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση θεωρήθηκε απαραίτητο να ληφθούν μέτρα πρόληψης, καθώς και να πραγματοποιηθούν ιατρικές εξετάσεις σε συνεργάτες της εκπομπής. Ωστόσο, δεν εξηγεί ξεκάθαρα αν συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη είναι πιθανά κρούσματα ή έχουν κάποια συμπτωματολογία.

Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha

“Για λόγους πρόληψης και δεδομένου ότι ο Alpha θέτει πάνω από όλα την υγεία των ανθρώπων του, η εκπομπή ΕΛΕΝΗ δεν θα μεταδοθεί σήμερα, Δευτέρα 23 Μαρτίου, προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα και να γίνουν ιατρικές εξετάσεις σε συνεργάτες της εκπομπής.

Εκτάκτως σήμερα το μεσημβρινό δελτίο Ειδήσεων θα μεταδοθεί στις 13:00 και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η προβολή της ελληνικής ταινίας «ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ, Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΝΩ».

Το υπόλοιπο πρόγραμμα θα παραμείνει ως έχει”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:31