07/06/2020 03:46:42

Κορωνοϊός: Επίσκεψη Κικίλια στο ΑΧΕΠΑ - «Παγκόσμιος πόλεμος για τα υλικά προφύλαξης» (Video)

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτος σε δημοτικότητα ο Β. Κικίλιας  - Media
 
Tο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ επισκέφθηκε την Παρασκευή ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.
 
Ο υπουργός επιτήρησε τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους για την υποδοχή κρουσμάτων, και είχε διαδοχικές συνεργασίες με τους γιατρούς του νοσοκομείου.
 
«Ήρθα να δω την συγκλονιστική προσπάθεια που κάνουν γιατροί, νοσηλευτές, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό. Είμαι πολύ υπερήφανος για όλους τους σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση μια πανδημίας που προφανώς δεν φανταζόταν κανείς ότι θα τύχει στην γενιά μας. Ζητάω προσοχή, φροντίδα για τις ευάλωτες ομάδες, να τηρούμε τα μέτρα και να δώσουμε την δυνατότητα σε αυτούς τους ανθρώπους η δουλειά που κάνουν είναι ηρωική να μπορέσουν να την φέρουν εις πέρας μέχρι τέλους», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κικίλιας.
 
Παράλληλα, αναφερόμενος στην έλλειψη υλικών, ο υπουργός Υγείας σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «μαίνεται ένας παγκόσμιος πόλεμος για τα υλικά. Γίνεται μια τεράστια μάχη από την ελληνική Κυβέρνηση, προκειμένου να μπορεί μόνιμα να έχει ροή υλικών, για να προμηθεύει τα νοσοκομεία. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για όλα τα νοσοκομεία και όλα τα κέντρα υγείας, για όλους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές σε όλη την Ελλάδα. Η μάχη είναι καθημερινή, τη βλέπετε μπροστά σας. Βλέπετε τι συμβαίνει σε άλλες χώρες, πού βρίσκονται και πού βρισκόμαστε. Σας παρακαλώ πολύ όλοι, με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια».
 

Πηγή βίντεο: thestival.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.