search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:14
MENU CLOSE

Κορωνοϊός-Ολλανδία: «Σπίθα ελπίδας» από το Ρότερνταμ – Γιαγιά 101 ετών νίκησε τον ιό

01.04.2020 05:02
Σαββατοκύριακο με ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη - Media

 

Μια γυναίκα, ηλικίας 101 ετών, που είχε προσβληθεί από τον νέο κορωνοϊό στην Ολλανδία κατάφερε να αναρρώσει, προσφέροντας μια «σπίθα ελπίδας», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν.

Η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, εισήχθη στο νοσοκομείο IJsselland κοντά στο Ρότερνταμ πριν από μιάμιση εβδομάδα, αντιμετωπίζοντας προβλήματα στην αναπνοή.

Εκεί, διαγνώστηκε με τον νέο κορωνοϊό.

Οι γιατροί την έθεσαν σε απόμονωση, όμως η κατάσταση της υγείας της βελτιώθηκε σε τέτοιο βαθμό που της έδωσαν εξιτήριο.

Η ασθενής, που ζει μόνη της, θα συνεχίσει την ανάρρωσή της σε έναν οίκο ευγηρίας προτού επιστρέψει στο σπίτι της, αναφέρει το νοσοκομείο στον ιστότοπό του.

«Είναι μια σκληρή κυρία και είναι υπέροχο που τη βλέπουμε να ακολουθεί τις ιατρικές συμβουλές, όπως το να φτερνίζεται στον αγκώνα της και να μου λέει η ίδια να κρατήσω τις σωστές αποστάσεις» είπε η πνευμονολόγος Σούνιλ Ραμλάλ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30