search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:40
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Την… έβγαλαν άρον άρον από τη θάλασσα και της έκοψαν πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση

02.04.2020 07:33
Κορωνοϊός: Την… έβγαλαν άρον άρον από τη θάλασσα και της έκοψαν πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση - Media

Κατιι παραπάνω από άμεση ήταν η δράση της Αστυνομίας και του Λιμενικού όσον αφορά την κατακύρωση προστίμων σε Χανιώτες που… πλησίασαν τις παραλίες της πόλης χθες το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης, το Λιμεναρχείο Χανίων ανακοίνωσε τα περί απαγόρευσης κολύμβησης, αλιείας και λοιπών δραστηριοτήτων στην θάλασσα.

Ωστόσο, μία… άτυχη όπως αποδείχθηκε συμπολίτισσα μας είχε ήδη φύγει για το καθιερωμένο μπάνιο της, αφού, όπως ανέφερε σε επικοινωνία της με το zarpanews.gr, πηγαίνει στην παραλία των Αγίων Αποστόλων ακόμα και τον χειμώνα.

Έτσι, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, κι ενώ ήταν περίπου 100 μέτρα μέσα στη θάλασσα, άκουσε τη σειρήνα του Λιμενικού και όργανα του νόμου να την καλούν για να βγει από το νερό. Όταν έγινε αυτό, της βεβαιώθηκε το πρόστιμο των 150€, με τις διαμαρτυρίες της, καθώς είχε άγνοια για την απαγόρευση, να πέφτουν στο κενό. Οι ένστολοι, ωστόσο, δεν έδειξαν ούτε την παραμικρή ελαστικότητα και κατανόηση και της έριξαν την «καμπάνα».

Μάλιστα, στα παράπονά της για έλλειψη ενημέρωσης, της απάντησαν οτι ήδη από τις 23/3 (;) απαγορεύεται το κολύμπι στις παραλίες, ενώ στο πρόστιμο της έγραψαν ως αιτιολογία οτι… «κινείται αναίτια».

Το μόνο σχόλιο που μπορεί να κάνει κανείς για το περιστατικό είναι: Μακάρι οι ελληνικές αρχές, Αστυνομία και Λιμενικό, να λειτουργούσαν τόσο παθιασμένα και ανυποχώρητα για την εφαρμογή των νόμων, όσο κάνουν με την απαγόρευση κυκλοφορίας των τελευταίων ημερών…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:37