search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:56
MENU CLOSE

«Όχι» στην καύση απορριμμάτων στη δυτική Θεσσαλονίκη λένε 75 σύλλογοι και σωματεία

04.04.2020 13:52
«Καθαρό» ρεύμα από σκουπίδια - Media

 

Να σταματήσει η διαδικασία της αδειοδότησης της καύσης υπολειμμάτων ανακύκλωσης στο Τιτάν ζητούν, με ανακοίνωσή τους εβδομήντα πέντε σύλλογοι και σωματεία από την περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα γνωστοποιούν τη διαδικασία συλλογής υπογραφών σε ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποστήριξη του αιτήματός τους και καλούν την εταιρεία Τιτάν να συζητήσει το θέμα με την τοπική κοινωνία και τους δήμους.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι η όλη διαδικασία της αδειοδότησης στην τρέχουσα συγκυρία «μόνο θυμό και οργή μπορεί να γεμίσει τους κατοίκους της δυτικής Θεσσαλονίκης, αλλά και ολόκληρης της πόλης». Ζητείται, μεταξύ άλλων, να γίνουν ολοκληρωμένες μελέτες για την έρευνα της ρύπανσης που συσσωρεύεται στην περιοχή, να συσταθεί ειδική ομάδα γιατρών, να πραγματοποιηθεί επιδημιολογική μελέτη και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της οριστικής μετεγκατάστασης ρυπογόνων βιομηχανιών από τη Δυτική Θεσσαλονίκη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33