search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:45
MENU CLOSE

Φάρσαλα: Πατέρας και γιος ελευθέρωσαν τα πιτ μπουλ για να «κατασπαράξουν» τεχνικούς της ΔΕΗ

08.04.2020 08:40
Συγκλονίζει τυφλός σκύλος που διάνυσε 25 χιλιόμετρα για να ξαναβρεί τον άνθρωπο που τον φρόντιζε - Media

 

Στην αναζήτηση δύο ανδρών, ενός πατέρα με τον γιο του, επιδόθηκε η αστυνομία του Τμήματος Φαρσάλων ύστερα από μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος τους από δυο τεχνικούς του ΔΕΔΔΗΕ.

Σύμφωνα με τους τεχνικούς και βάσει του ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελευθερία» που αναδημοσιεύει το τοπικό site onlarissa.gr, οι τελευταίοι προπηλακίστηκαν από τον πατέρα και τον γιο που, σύμφωνα και με τα όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ, Βασίλης Μητροδήμος δεν δί­στασαν να ελευθερώσουν σκυλιά ράτσας πιτ μπουλ δίνοντας «εντολή να τους κατασπαράξουν».

Το πρωτοφανές περιστατικό έγινε τη Δευτέρα το πρωί, σε χωριό των Φαρσάλων, στο σπίτι των δραστών, όταν οι τεχνικοί επιχείρησαν να διακόψουν την παροχή ρεύματος λόγω οφειλών σε ιδιώτη πάροχο.

Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, ο 75χρονος πατέρας και ο 29χρονος γιος του, επιτέθηκαν με κλωτσιές και μπουνιές στους δύο τεχνικούς 57 και 43 ετών αντίστοιχα, ενώ όπως διευκρινίζει ο πρόεδρος της ΕΤΕ ΔΕΗ, Βασίλης Μητροδήμος «οι συνάδελφοι ευτυχώς πρόλαβαν και πήδηξαν στην καρότσα του αυτοκινήτου και με τα κον­τάρια χειρισμού ρεύματος απωθούσαν τα σκυλιά».

Ο ένας εκ των δύο τεχνικών μεταφέρθηκε με τραυματισμό στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, ενώ οι δράστες αναζητούνται από την αστυνομία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:44