search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:52
MENU CLOSE

Οργή κατά της Έλεν Ντετζενέρις: Από τη βίλα της παρομοίασε την «κοινωνική απομόνωση» με… φυλακή (Video)

09.04.2020 16:58
Έλεν ΝτιΤζένερις: Οι καταγγελίες οδήγησαν σε καρατόμηση τριών κορυφαίων παραγωγών της - Media

 

Μόνο ως αποτυχημένη απόπειρα χιούμορ μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό που η γνωστή παρουσιάστρια Έλεν Ντετζενέρις είπε στην εκπομπή της η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από τη βίλα της.

Η Ντετζενέρις, στα αρχικά της σχόλια είπε ότι «το να είσαι σε καραντίνα είναι σαν να είσαι φυλακή. Κυρίως διότι φοράω τα ίδια ρούχα για δέκα μέρες και όλοι είναι γκέι».

 

Το βίντεο προκάλεσε πραγματική θύελλα αντιδράσεων με πολύ κόσμο να κατηγορεί την παρουσιάστρια ότι είναι εκτός πραγματικότητας και ότι προσβάλλει τους πάντες: ανθρώπους που έχουν βρεθεί ή βρίσκονται στη φυλακή, ανθρώπους που βρίσκονται απομονωμένοι σε μικρά και άθλια σπίτια, ανθρώπους που αδυνατούν λόγω εργασίας να μπουν σε καραντίνα και δουλεύουν θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή τους, ανθρώπους που έχουν χάσει τη δουλειά τους και ζουν με τον κίνδυνο ακόμα και να πεινάσουν.

Μπροστά στις σφοδρές αντιδράσεις η Ντετζενέρις έκανε αυτό που όλοι φανταζόμαστε: κατέβασε για λίγο το επίμαχο βίντεο, έκοψε την επίμαχη φράση και το ξανανέβασε χωρίς φυσικά να ζητήσει συγγνώμή.

Πολλοί celebrities την περίοδο αυτή έχουν βρεθεί στο στόχαστρο άγριας κριτικής, ιδίως όταν εν μέσω πλούτου και πολυτέλειας παραπονιούνται για την καραντίνα ή συγκρίνουν τους εαυτούς τους με ανθρώπους που βιώνουν την πανδημία του κορωνοϊού σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:51