search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:49
MENU CLOSE

Θρίλερ με τον νεκρό 35χρονο: Το τεστ για κορωνοϊό τον είχε δείξει «καθαρό»

21.04.2020 12:23
Στα 163 τα θύματα του κορωνοϊού - Πέθανε 46χρονη στη Θεσσαλονίκη - Media
 
Ιδιαίτερο προβληματισμό και ανησυχία έχει προκαλέσει ο θάνατος από Covid-19 του 35χρονου άνδρα στη Θεσσαλονίκη.
 
Ο άτυχος άνδρας σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες δεν είχε κάποιο γνωστό υποκείμενο νόσημα, ενώ πηγές του νοσοκομείοτ στο οποίο νοσηλευόταν ανέφεραν ότι ««ήταν ένας νέος άνθρωπος ο οποίος είχε πολύ υψηλό πυρετό και χάθηκε τόσο γρήγορα. Ηταν μια ραγδαία εξέλιξη».
 
Ο 35χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι νόσησε πριν από 10 ημέρες, με ήπια συμπτώματα.
 
Το πρώτο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε μάλιστα βγήκε αρνητικό για κορονοϊό, ωστόσο, αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο γιατί ο πυρετός επέμενε.
 
Αρχικά, σύμφωνα με το seleo.gr, νοσηλευόταν στην παθολογική κλινική, ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία και το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου εισήχθη στη ΜΕΘ με πνευμονία και διασωληνώθηκε, όπως αναφέρει το voria.gr.
 
Το δεύτερο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε θετικό στον κορονοϊό. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο άτυχος άνδρας δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε τα ξημερώματα της Τρίτης.
 
Ο 35χρονος ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Ήταν ξυλουργός στο επάγγελμα και έμενε στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:48