search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 06:56
MENU CLOSE

Οι φόβοι και το σχέδιο της ΕΛΑΣ μόλις λήξει η καραντίνα

21.04.2020 20:26
Ηράκλειο: Επιχειρηματίας συνελήφθη για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου - Media

 

Είναι θέμα ημερών να τελειώσει η καραντίνα και να αρθούν, σταδιακά, τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας στη χώρα μας. H εξέλιξη της επόμενης ημέρας ανησυχεί την Ελληνική Αστυνομία και για αυτόν τον λόγο πραγματοποιήθηκε ευρεία τηλεδιάσκεψη υπό τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το οποίο μεταδόθηκε από το Open Tv, ο αρμόδιος υπουργός ζήτησε να συναντηθεί με προϊσταμένους νευραλγικών υπηρεσιών της ΕΛΑΣ, αφού όπως είπε υπάρχουν φόβοι για αύξηση της εγκληματικότητας μόλις θα ξεκινήσουν να χαλαρώνουν τα αυστηρά μέτρα. Συγκεκριμένα, στην Ελληνική Αστυνομία φοβούνται, επίσης, επανεμφάνιση ομάδων οργανωμένου εγκλήματος, ανασύνταξη «ομάδων Εξαρχείων» – ακτιβιστικές ενέργειες.

Το νέο επιχειρησιακό σχέδιο που αρχίζουν να εξετάζουν ήδη στην Κατεχάκη προβλέπει το πώς θα αντιμετωπιστεί η μαφία των αντισηπτικών και του φαρμακευτικού υλικού. Επίσης, έχουν προβλεφθεί νυχτερινές περιπολίες από άνδρες της ΕΛΑΣ, προστασία σε σπίτια και σε καταστήματα και αναδίπλωση δυνάμεων σε δυτική Αττική και στο κέντρο της Αθήνας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50