search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 02:59
MENU CLOSE

Έμεινε 44 χρόνια στη φυλακή και μια μέρα πριν αποφυλακιστεί πέθανε από κορωνοϊό

22.04.2020 16:08
Έμεινε 44 χρόνια στη φυλακή και μια μέρα πριν αποφυλακιστεί πέθανε από κορωνοϊό - Media

 

Το 1976 ο Ουίλιαμ Γκάρισον σε ηλικία 16 ετών μπήκε να ληστέψει ένα σπίτι στο Μίτσιγκαν. Όταν ο ιδιοκτήτης τον κατάλαβε ο Γκάρισον τον πυροβόλησε και τον σκότωσε. Από τότε μέχρι το 2020 ο Γκάρισον ο μόνος κόσμος που είχε γνωρίσει ήταν αυτός της φυλακής αφού είχε καταδικαστεί σε 50 χρόνια φυλάκιση. 
Λόγω καλής συμπεριφοράς τα τελευταία χρόνια, οι δικαστές είχαν αποφασίσει να τον αποφυλακίσουν για να ξεκινήσει μια νέα ζωή στα 60 του. Το βράδυ πριν αποφυλακιστεί ο Γκάρισον έπεσε για ύπνο και δεν ξαναξύπνησε. 
Τον βρήκαν νεκρό οι φύλακες την άλλη μέρα στο κελί του. Είχε πεθάνει από πρόβλημα στους πνεύμονες. Κατά τη διάρκεια της μεταθανάτιας εξέτασεις οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο Γκάρισον είχε προσβληθεί από κορωνοϊό. 
Ο Γκάρισον είναι ένας από τους 17 κρατούμενους στις ΗΠΑ που έχουν πεθάνει από το COVID-19 από την Παρασκευή μέχρι σήμερα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50