search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:36
MENU CLOSE

Καμπουράκης: «Εκλογές Σεπτέμβριο για να βγάλει ο Μητσοτάκης νοκ άουτ την πιο αδίστακτη ομάδα που είδε ο τόπος»

25.04.2020 14:17
Δημήτρης Καμπουράκης: Η έκπληξη των συνεργατών στον αέρα της εκπομπής (Video) - Media

 

Εκλογές τον Σεπτέμβριο «για να βγάλει ο Μητσοτάκης νοκ άουτ την πιο αδίστακτη ομάδα που είδε ο τόπος» ζητά με άρθρο του στο liberal.gr ο Δημήτρης Καμπουράκης. 

Στο άρθρο με τίτλο: «Η γνώμη μου. Τέρμα τα “ω αγαπητέ”», υπερασπίζεται τον Γιάννη Βρούτση αναφορικά με την αστοχία στο πρόγραμμα τηλεκατάρτισης για την οικονομική στήριξη των επιστημόνων και αφού αναφέρει ότι «μόλις περάσει το υγειονομικό κομμάτι της υπόθεσης του κορωνοϊού, οι τύποι θα το κάνουν Κούγκι»

«Δεν έχουν τον παραμικρό ενδοιασμό και το παραμικρό έρμα. Δεν χώνεψαν ποτέ ότι εξοβελίστηκαν από την εξουσία και δεν πήραν το παραμικρό μάθημα από τις τρεις συνεχόμενες ήττες τους. Ούτε τον κόσμο ρωτούν για να καταλάβουν τι νιώθει και πιστεύει, ούτε τις έρευνες κοινής γνώμης πιστεύουν. Ζουν σε δικό τους σύμπαν και αργά-αργά ξαναμαζεύουν γύρω τους όλους εκείνους τους φανατικούς και ψεκασμένους που είχαν χαθεί από το προσκήνιο», γράφει  μεταξύ άλλων. 

«Προειδοποιεί» μάλιστα «όλους τους κυβερνητικούς που βιάστηκαν να θεωρήσουν ότι η ευρεία διαφορά ΝΔ-Σύριζα έχει παγιωθεί»: «Θα δείτε πράγματα από Κουμουνδούρου πλευρά που θα τρίβετε τα μάτια σας. Μία λύση υπάρχει πριν ξεσαλώσουν εντελώς και μετά δεν μαζεύονται, πριν ξανασυσπειρώσουν γύρω τους όλα τα λούμπεν στοιχεία της ακροαριστεράς και ακροδεξιάς που σήμερα ακονίζουν τα μαχαίρια τους. Νοκ άουτ τον Σεπτέμβριο».

»Τέρμα τα παιχνιδάκια και τα «ω αγαπητέ σοσιαλδημοκράτα», πριν είναι αργά. Δεν φτάνουν τα «ξεμπροστιάσματα» και τα «καταθέτω τα στοιχεία στα πρακτικά της Βουλής». Δεν ιδρώνει τα αυτί τους με κάτι τέτοια. Η λύση είναι τον Σεπτέμβριο μια ακόμα μάχη, για να ξεκινήσει με ανανεωμένη εντολή την πορεία στο δύσκολο πεδίο της ύφεσης. Δεν θα είναι μάχη αναβάπτισης του Κυριάκου, αυτή υπάρχει. Θα είναι η οριστική μάχη πολιτικής θανάτωσης της πιο τυχοδιωκτικής και αδίστακτης ηγετικής ομάδας που πέρασε από τον τόπο μεταπολιτευτικά. Της ομάδας του Αλέξη. Και μην μου επικαλείστε ότι ο Κυριάκος είπε ότι δεν θα κάνει εκλογές. Είπε, ξείπε…», σημειώνει μεταξύ άλλων. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:34