search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:14
MENU CLOSE

Χαρδαλιάς: Παρατείνεται η καραντίνα στον δήμο Μήκης – Τι ισχύει για την Πρωτομαγιά

27.04.2020 15:23
Ήξεις-αφήξεις Χαρδαλιά: Δεν είμαστε για τα πανηγύρια, αλλά... στους δημάρχους η ευθύνη της απαγόρευσης - Media

 

Προετοιμαζόμαστε για την επόμενη ημέρα με την σταδιακή άρση περιοριστικών μέτρων τόνισε κατά τη σημερινή ενημέρωση για την πανδημία του κορωνοϊού επισήμανε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

«Η καθημερινότητά μας μέχρι να βρεθεί εμβόλιο δεν θα είναι ίδια. Την Πρωτομαγιά ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα. Δεν μπορούν να γίνουν μετακινήσεις. Οι συγκεντρώσεις για τους εορτασμούς μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στη μετάδοση του ιού», επισήμανε.

«Παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα στο δήμο Μήκης στην Ξάνθη μέχρι τις 4 Μαΐου, ενώ αύριο λήγουν τα περιοριστικά μέτρα στις παραλίες Θεσσαλονίκης, Βόλου και Πάτρας. Μέχρι τις 4 Μαΐου θα εξακολουθήσει να υπάρχει έλεγχος στους Κήπους το Έβρου, στους εισερχόμενους από την Τουρκία», συμπλήρωσε.

Επιπλέον, ενημέρωσε πως στη χώρα έφτασαν 6 πτήσεις με 489 επιβάτες οι οποίοι υποβλήθηκαν σε έλεγχο. Από τον έλεγχο βρέθηκαν μόνο 4 θετικά δείγματα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:14