search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:24
MENU CLOSE

Πάτερας και γιος αποκεφάλισαν αστυνομικό και μετά τον έφαγαν

12.05.2020 16:16
Πάτερας και γιος αποκεφάλισαν αστυνομικό και μετά τον έφαγαν  - Media

 

Ο  Maxim και ο Yaroslav Kostyukov 42 και 21 ετών είναι ένας πατέρας με το γιό του που έκαναν ένα αποτρόπαιο έγκλημα το οποίο συντάραξε όλη την Ουκρανία. Αποκεφάλισαν έναν αστυνομικό τον Yevyeni Petrov και στη συνέχεια τον έψησαν και τον έφαγαν. 
Οι θύτες και το θύμα όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο διατηρούσαν φιλική σχέση και το βράδυ της δολοφονίας όλοι μαζί έτρωγαν και έπιναν στο σπίτι των δραστών. Όπως είπαν στην απολογία τους το θύμα μεθυσμένο κάποια στιγμή άρχισε να τους βρίζει και να τους απειλεί ότι θα τους βάλει φυλακή και τότε σηκώθηκε ο πατέρας πήγε στην κουζίνα πήρε ένα μεγάλο μαχαίρι και του έκοψε το κεφάλι πέρα ως πέρα. 
Στη συνέχεια έβαλαν το πτώμα στο μπάνιο και την επόμενη μέρα το τεμάχισαν και το έψησαν στην κατσαρόλα. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό βγήκαν έξω και βρήκαν από το δρόμο έναν άστεγο με το όνομα Yura, τον οποίον έφεραν σπίτι και τον «φίλεψαν» αυτό που είχαν μαγειρέψει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15