search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:16
MENU CLOSE

Γιώργος Καρκάς: Η κατηγορία για βιασμό και οι 16 μήνες στη φυλακή (Videos)

13.05.2020 07:54
Ξανά στο εδώλιο ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς – Τι δήλωσε στον ΑΝΤ1 (Video) - Media

 

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” ήταν ο Γιώργος Καρκάς το βράδυ της Τρίτης. Ο νεαρός ηθοποιός που είδε το όνομά του να διασύρεται, κατηγορούμενος πως βίασε έναν ταξιτζή περιέγραψε τη μοιραία εκείνη νύχτα που τον οδήγησε για 16 μήνες στη φυλακή.

Λίγους μήνες πριν η αθωώτητά του αποδείχθηκε και με απόφαση δικαστηρίου απαλλάχθηκε από κάθε κατηγορία.

Τι συνέβη, όμως, ανάμεσα σε εκείνον και τον ταξιτζή; Πως αντέδρασε ο ίδιος, η οικογένειά του, αλλά και οι φίλοι του όταν είδαν το πρόσωπο του παντού, ύστερα από εισαγγελική απόφαση, με την κατηγορία του βιασμού; Πώς κατάφερε τελικά να αποδείξει την αθωότητά του;

“Αν δεν πρωταγωνιστούσα ως κατηγορούμενος σε αυτή την ιστορία, θα μπορούσα να τη διαβάσω για σενάριο κινηματογραφικής ταινίας. Όλη αυτή η περιπέτεια έδιωξε τη σαβούρα από την ζωή μου σημείωσε ο νεαρός ηθοποιός, προσθέτοντας πως “από τον τρόπο που χειρίστηκα αυτή την κατάσταση άνοιξαν αγκαλιές, δεν έκλεισαν”

Παράλληλα, ο Γιώργος Κάρκας μίλησε για τη σκοτεινή περίοδο που ήταν μπλεγμένος με τα ναρκωτικά.

“Προσπαθούσα να γεμίσω το συναισθηματικό μου κενό με τις ουσίες. Αντιμετώπιζα πολύ χοντρό πρόβλημα από τα 26 μου με τα ναρκωτικά μέχρι και τα 29 οπότε φυλακίστηκα” είπε χαρακτηριστικά, αρνούμενος ωστόσο να αποκαλύψει την αιτία που την έκανε να βαδίσει στον δρόμο των ουσιών.

“Δεν γουστάρω να πω δημόσια το λόγο που ξεκίνησα τη χρήση ναρκωτικών. Είναι καθαρά δική μου ευθύνη. Πάντως, μια φορά χρήσης αρκεί για να υποστείς την καταστροφή που θα σου σημαδέψει όλη σου την ζωή” καταλήγει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:13