search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:10
MENU CLOSE

Μαχαίρωσε 7χρονο κορίτσι μπροστά στον πατέρα του

20.05.2020 16:58
Μαχαίρωσε 7χρονο κορίτσι μπροστά στον πατέρα του - Media

 

Μια 30χρονη γυναίκα κατηγορείται για τη δολοφονία ενός μικρού κοριτσιού σε πάρκο στο Μπόλτον, στη Βρετανία.

Πρόκειται για την Eltiona Skana, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της επτάχρονης Emily Jones. Η 30χρονη έχει τεθεί υπό κράτηση για να εμφανιστεί ενώπιον του Δικαστηρίου του Μάντσεστερ και του Σάλφορντ την Τρίτη 26 Μαΐου.

Κατηγορείται επίσης για κατοχή ενός αιχμηρού αντικειμένου.

Η αστυνομία κλήθηκε στο Queen’s Park λίγο μετά τις 2.30 μ.μ. την Κυριακή 22 Μαρτίου, μετά από πληροφορίες ότι ένα παιδί είχε μαχαιρωθεί.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο σημείο, αλλά δυστυχώς παρά τις προσπάθειες της οικογένειας και των γιατρών η Έμιλι, πέθανε λίγο αργότερα.

Σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε μετά το θάνατο της Έμιλι, οι γονείς της είπαν: «Η Έμιλι ήταν το μόνο παιδί μας και το φως της ζωής μας. Ήταν πάντα γεμάτη χαρά, αγάπη και γέλιο.

Η Έμιλι είχε ένα τόσο χαριτωμένο χαμόγελο και ήταν όμορφη μέσα και έξω. Είχε μια καρδιά τόσο μεγάλη όσο το χαμόγελό της. Η Έμιλι δεν ήταν ποτέ πιο ευτυχισμένη παρά όταν περνούσε χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους της, τη δική μας μικρή κοινωνική πεταλούδα.

«Είμαστε παραπάνω από συντετριμμένοι που αυτή η τυχαία πράξη βίας σημαίνει ότι δεν θα μπορέσουμε ποτέ να δούμε το όμορφο κοριτσάκι μας να μεγαλώνει στην υπέροχη νεαρή κοπέλα που έδειχνε ότι θα γίνει. Ευχαριστούμε τους πολίτες που μας βοήθησαν στο πάρκο και εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που έκαναν ό, τι μπορούσαν για να σώσουν τη ζωή της Έμιλι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:10