search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 05:08
MENU CLOSE

Πέθανε το «μπισκότο» – Το δικέφαλο γατάκι που γεννήθηκε πριν από 3 ημέρες (Video/Photos)

25.05.2020 14:41
Έσωσαν γάτα που κρεμόταν στο κενό από ηλεκτρικά καλώδια – Έπεσε στο κενό και προσγειώθηκε με ασφάλεια (Video)  - Media

 

Γεννήθηκε πριν από 3 ημέρες σε μια φάρμα στο Όρεγκον των ΗΠΑ. Από την πρώτη στιγμή ο κτηνίατρος είπε στα αφεντικά του ότι το δικέφαλο γατάκι δεν μπορεί έτσι να επιζήσει και σύντομα θα πεθάνει. 
Εκείνοι όμως το αγάπησαν το πήραν σπίτι τους, το κοίμησαν στα σεντόνια τους, το τάιζαν στο στόμα και του έδωσαν και δυο ονόματα. Ένα για το κάθε κεφάλι. Το ονόμασαν «μπισκότο» και «Γκράβι». 


Το γατάκι είχε δύο μύτες, τέσσερα μάτια και δύο μικρά στόματα,  είχε μόνο ένα στέλεχος του εγκεφάλου, αλλά ήταν ακόμα σε θέση να φάει και να νιώσει και με τα δύο στόματα. Οι γάτες με δύο όψεις ονομάζονται Janus από τον ρωμαϊκό θεό ο οποίος είχε δύο πρόσωπα. Η Ρωμαϊκή μυθολογία λέει ότι το ένα πρόσωπο προσβλέπει στο μέλλον, ενώ το άλλο κοιτάζει προς τα πίσω στο παρελθόν.  


Η οικογένεια King από το Όρεγκον μόλις γεννήθηκε το γατάκι ανέβασε φωτογραφίες του στο facebook με τα σχόλια από κάτω να δίνουν και να παίρνουν, ενώ μόλις πέθανε ύστερα από 3 μέρες και το ανακοίνωσε οι άνθρωποι άρχισαν να εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους. 


Σε μια ξεχωριστή ανάρτηση, η Kyla η κόρη από την οικογένεια King είπε: «Νιώθω τόσο ευλογημένη που είμαι μέρος της ιστορίας των Biscuits and Gravy. Έφερε χαρά και ελπίδα σε τόσους πολλούς ανθρώπους. Τον αγαπήσαμε και τον φροντίσαμε. Δυστυχώς πέθανε στα χέρια μου.»
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04