search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:16
MENU CLOSE

Τι να πρωτοθαυμάσεις: Η Σάρον Στόουν με μπικίνι και… περικεφαλαία (Photo)

25.05.2020 14:56
Τι να πρωτοθαυμάσεις: Η Σάρον Στόουν με μπικίνι και... περικεφαλαία (Photo) - Media
 
H Sharon Stone μπορεί να ποζάρει όπως θέλει, φορώντας ό,τι θέλει και όπου εκείνη θέλει και η φωτογραφία της θα είναι εγγυημένα εντυπωσιακή. Στα 62 της χρόνια η Sharon Stone μπορεί να είναι πολλά περισσότερα από ένα sex symbol των ΄90s, αλλά η φωτογραφία της στην πισίνα, του σπιτιού της το περασμένο Σαββατοκύριακο, αποδεικνύει γιατί της αποδόθηκε.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

keepin my head together

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

«Κρατώντας το κεφάλι μου στη θέση του» ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία της η ηθοποιός. Η Sharon Stone φαίνεται πώς μιλούσε κυριολεκτικά αφού πόζαρε φορώντας περικεφαλαία στο κεφάλι της -σύμφωνα με τη The Sun- η περικεφαλαία της μοιάζει εκπληκτικά με αυτή που χρησιμοποιεί ο Βρετανός rapper MF Doom.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Σε μία ακόμα φωτογραφία, έβγαλε το κράνος της και πόζαρε κάτω από τον ήλιο μαζί με τον σκύλο της, Bandit. Καθώς η ημέρα που διάλεξε για να ποστάρει τις φωτογραφίες της είναι επίσημη γιορτή για όσους στρατιώτες έχουν χάσει τη ζωή τους εν ώρα υπηρεσίας, έστειλε και το μήνυμά της για την ημέρα. Φορώντας το μπικίνι της πάντα.
 
Πηγή: Ladylike
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:13