search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:48
MENU CLOSE

Ωμή βία από αστυνομικούς της ΕΛΑΣ εναντίον 24χρονου – Με αίματα τον έσυραν στο Τμήμα (Video)

26.05.2020 11:42
Ωμή βία από αστυνομικούς της ΕΛΑΣ εναντίον 24χρονου  - Με αίματα τον έσυραν στο Τμήμα (Video) - Media

Καταγγελία για ένα ακόμη περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας και βίας ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Οπως μετέδωσε στο δελτίο ειδήσεων του ο Alpha, ένας 24χρονος κατήγγειλε ότι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ τον ξυλοκόπησαν βάναυσα, άγρια παραβιάζοντας κάθε έννοια του κράτους Δικαίου,στην οδό Κρέοντος στα Σεπόλια.

«Άρχισαν να με κοπανάνε στο κεφάλι. Έκανα εννιά ράμματα» λέει ο νεαρός δείχνοντας τα τραύματά του στην κάμερα. Καταγγέλλει ότι μετά έναν διαπληκτισμό που είχε με τους άνδρες της Αστυνομίας, εκείνοι τον έριξαν κάτω και τον χτυπούσαν με κλομπ και με κλωτσιές θεωρώντας προφανώς ότι ήταν υπεράνω του Νόμου επειδή φορούσαν… στολή.

Ο νεαρός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βρισκόταν εκεί με τον πατέρα του όταν και αντάλλαξε κάποιες κουβέντες με τους άνδρες της Αστυνομίας. Μάλιστα, ο δικηγόρος του, ισχυρίζεται ότι όταν έφτασε ασθενοφόρο στο σημείο με τον νεαρό να είναι γεμάτος αίματα, οι αστυνομικοί το έδιωξαν, αρνήθηκαν να δώσουν τη συγκαταθεσή τους να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και οδήγησαν τον νεαρό, τραυματισμένο, στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα πάντα με τον Alpha, πηγές της ΕΛΑΣ έδωσαν τη δική τους εκδοχή για το συμβάν λέγοντας πως όλα ξεκίνησαν όταν ρώτησαν τον νεαρό γιατί δεν φοράει κράνος. Εκείνος και ένας φίλος του αντιμίλησαν και υπήρξε ένταση. Το να αντιμιλήσει κάποιος σε καμία των περιπτώσεων δεν δικαιολογεί τη χρήση ωμής βίας.

Όταν του φόρεσαν χειροπέδες, εκείνος αντέδρασε και έπεσε πάνω στις μηχανές, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ίδιος και οι αστυνομικοί που προσπάθησαν να τον πιάσουν.Ωστόσο, η πλευρά του 24χρονου ξεκαθαρίζει ότι ο φίλος του, που αναφέρει η Αστυνομία, δεν ήταν καν στο σημείο όταν έπεσαν οι μηχανές των αστυνομικών.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:48