16/07/2020 15:57:17

Η Αλεσάντρα Αμπρόζιο βουτάει τα κεφάλια των παιδιών της μέσα σε τούρτες (Video)

Η Αλεσάντρα Αμπρόζιο βουτάει τα κεφάλια των παιδιών της μέσα σε τούρτες (Video) - Media

 

Περνάει την καραντίνα με την οικογένειά της στη Σάντα Μόνικα.

Η Alessandra Ambrosio βρήκε έναν νέο τρόπο να διασκεδάσει κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς δημοσίευσε ένα αστείο βίντεο Instagram με τα παιδιά της, την 11χρονη Anja, και τον 8χρονο Noah, το βράδυ της Τετάρτης.

Το 39χρονο μοντέλο ανέβασε το βίντεο στο προφίλ της, στο οποίο βούταγε τα πρόσωπα των παιδιών της σε τούρτες από κρέμα, ανάλογα με τις απαντήσεις της.

Το μοντέλο στάθηκε πίσω από τα δύο παιδιά του, ενώ εκείνα κάθονταν μπροστά από δύο τούρτες που ήταν τοποθετημένες σε ένα τραπέζι.

Στο βάθος, μια άλλη γυναίκα έκανε ερωτήσεις όπως: «Ποιος είναι ο πιο άτακτος;»

Σε απάντηση, η Alessandra έσπρωξε το κεφάλι του Noah στην τούρτα μπροστά του.

Μετά την επόμενη ερώτηση, «Ποιος κλέβει τα ρούχα της μαμάς;», η Ambrosio βούτηξε την Anja.

Στη συνέχεια: «Ποιος φέρνει τα περισσότερα ζώα στο σπίτι χωρίς να ρωτήσει;», έσπρωξε αμέσως το κεφάλι του Noah στην τούρτα.

Η επόμενη ερώτηση «Ποιος είναι ο πιο κακομαθημένος;», οδήγησε επίσης στο κεφάλι του Noah.

Για την επόμενη ερώτηση, «Ποιος χτυπά τις περισσότερες πόρτες;», έβαλε σταθερά και τα δύο πρόσωπα των παιδιών της στην τούρτα.

Όταν ρωτήθηκε, «Ποιος θα έχει πρώτα τα παιδιά;», η Alessandra έπρεπε να σκεφτεί για λίγο προτού αποφασίσει ότι η κόρη της, η Άντζα, θα έπεφτε ξανά στην τούρτα.

Η επόμενη ερώτηση, «Ποιος έχει το πιο ακατάστατο δωμάτιο;», τότε η Anja βυθίστηκε ξανά στην κρεμώδη τούρτα.

Αλλά για το επόμενο, «Ποιος έχει το καλύτερο γούστο στη μουσική;», κανένα από τα παιδιά δεν ωθήθηκε στην πίτα, ενώ η Alessandra κούνησε το κεφάλι της και έδειξε τον εαυτό της - υπονοώντας ότι έχει το καλύτερο γούστο.

Στη συνέχεια «Ποιος τρώει πιο υγιεινά;», η Anja έπεσε κατευθείαν στην τούρτα.

Για την τελευταία ερώτηση, «ποιος είναι ο πιο έξυπνος;», η Alessandra αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να επιλέξει, ώστε να βάλει και τα δύο πρόσωπα των παιδιών της στις τούρτες.

Στη συνέχεια, η Anja διαμαρτυρήθηκε και είπε: «Όχι! Είμαι πιο έξυπνη!».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.