16/07/2020 17:22:58

Δήμαρχος Μυκόνου: Αντιδράσεις για το «ξήλωμα» σε ξαπλώστρες και ομπρέλες λίγο πριν το τριήμερο

Δήμαρχος Μυκόνου: Αντιδράσεις για το «ξήλωμα» σε ξαπλώστρες και ομπρέλες λίγο πριν το τριήμερο - Media

 

Η Ψαρρού, η πιο δημοφιλής παραλία της Μυκόνου και γνωστή παγκοσμίως όχι μόνο για τα καθαρά νερά της αλλά και τα δημοφιλή μπιτς μπαρ της ετοιμάζεται για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος χωρίς ίχνος από τις διάσημες ξαπλώστρες της, αφού όπως αναφέρει ρεπορτάζ τοπικής ιστοσελίδας του νησιού η αστυνομία ξήλωσε όσες τοποθέτησαν ιδιοκτήτες παρακείμενων καταστημάτων.

Όπως εξήγησε ο Δήμαρχος του νησιού Κωνσταντίνος Κούκας σε τηλεοπτική εκπομπή: «Πρέπει να υπάρξει σύμβαση και έγκριση από την κτηματική υπηρεσία Κυκλάδων η οποία βρίσκεται στη Σύρο, για να μπορέσει ένας επιχειρηματίας να στήσει ομπρέλες στην παραλία».

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

"Θα έχουμε πολύ κόσμο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Μύκονο, χωρίς όμως εξοπλισμό στις παραλίες" είπε ο δήμαρχος της Μυκόνου ο οποίος επιθυμεί να ρυθμιστεί αυτή η εκκρεμότητα που θα είναι ελκυστική για τους επισκέπτες και θα φέρει έσοδα στο νησί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του mykonoslivetv η αστυνομία προχώρησε με επιχείρηση αποξήλωσης στην απομάκρυνση  του εξοπλισμού καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που δραστηριοποιούνται στις παραλίες του νησιού.

Ξαπλώστρες και ομπρέλες “εξαφανίστηκαν” από όλες τις πλαζ με τους επαγγελματίες να εμφανίζονται ιδιαίτερα ενοχλημένοι, καθώς όπως αναφέρουν, τέτοιου είδους κινήσεις αποτελούν πλήγμα τόσο στην προσέλκυση τουριστών ενόψει και του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος όσο και στις επιχειρήσεις που θα χάσουν πολλά έσοδα και θα βάλουν στον πάγο το προσωπικό που είχαν προσλάβει για τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες. 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.