search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:02
MENU CLOSE

Εκτέλεση στη Ζάκυνθο: Ποιο είναι το θύμα – Τι ψάχνει η αστυνομία (Photo/Video)

09.06.2020 18:01
Εκτέλεση στη Ζάκυνθο: Ποιο είναι το θύμα - Τι ψάχνει η αστυνομία (Photo/Video) - Media
 
 
Σοκ προκαλεί στη Ζάκυνθο η μαφιόζικη δολοφονία που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή του Αγίου Σώστη (Σκλουμπού) με θύμα την 37χρονη επιχειρηματία Χριστίνα Κλουτσινιώτη. Οι δράστες τραυμάτισαν σοβαρά και τον σύζυγό της ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος σύζυγος της άτυχης γυναίκας, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές και εκεί αναζητά η αστυνομία πιθανά κίνητρα για να κατευθύνει τις έρευνες.
 
Η φονική ενέδρα
Όπως αναφέρει το protothema.gr, σύμφωνα με τα εως τώρα στοιχεία το ζευγάρι ήταν στο μηχανάκι του όταν ξαφνικά στον επαρχιακό δρόμο Λιθακιάς-Αγίου Σώστη, πετάχτηκαν δύο άνδρες που φορούσαν μπλε στολές και κράνη και άρχισαν να τους πυροβολούν.
Οι σφαίρες των δραστών έπληξαν θανάσιμα την 37χρονη σύζυγο του 53χρονου επιχειρηματία ενώ εκείνος κατάφερε και έτρεξε τραυματισμένος έως το σπίτι ενός φίλου του στην ίδια περιοχή όπου κάλεσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.
 
Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2012 και έχει ένα μικρό αγοράκι, έμενε κόντα στο σημείο που δέχτηκε την επίθεση των ενόπλων δραστών ενώ ο 53χρονος επιχειρηματίας έχει άλλο ένα παιδί από τον πρώτο του γάμο.
 
Αυτήν την στιγμή ο 53χρονος ανδρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο της αεροδιακομιδής του στην Αθήνα.
 
Πού στρέφεται η αστυνομία
Ως ζευγάρι έχουν μια μικρή ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή του Λαγανά στο όνομα της 37χρονης ενώ τα τελευταιά χρόνια είχαν επενδύσει στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και στις υποβρύχιες καταδύσεις με δικό του σκάφος το οποίο έφερε το όνομα της δολοφονημένης γυναίκας.
 

Οι έρευνες της Αστυνομίας αναζητούν τα πιθανά κίνητρα των δραστών σε υποθέσεις που στρέφονται στο παρελθόν του γνωστού επιχειρηματία ενώ δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως το όνομά του είχε εμπλακεί σε υπόθεση ληστείας στο νησί, με λεία 550.000 ευρώ.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:02