search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:32
MENU CLOSE

Η διαγωνιζόμενη που πέρυσι έσπασε το πόδι της στο GNTM δηλώνει ξανά συμμετοχή (Video)

12.06.2020 09:06
Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Βίκυ Καγιά: Την αλήθεια την ξέρουμε πολύ καλά και οι δύο (Video) - Media

 

Η Σάρα Τσέχου, το κορίτσι που την περασμένη χρονιά στο bootcamp έσπασε το πόδι της κατά τη διάρκεια της πασαρέλας με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να αποχωρήσει, επιστρέφει στο GNTM διεκδικώντας μια θέση στο ριάλιτι μόδας του Star.

«Δήλωσα ξανά συμμετοχή επειδή γενικά είμαι άτομο που δεν το βάζω κάτω εύκολα και επειδή μου αρέσει ο διαγωνισμός είπα να δηλώσω ξανά συμμετοχή και ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Γύρισα τότε πίσω στην Κέρκυρα επειδή δεν μπορούσα να περπατήσω για ένα μήνα. Είχα πάει σε καλλιστεία και κέρδισα τον τίτλο “Μις Ελληνίδα 2019”. Δουλεύω συνέχεια, κάθε μέρα κάνω κάστινγκ, δουλειές για εταιρίες με ρούχα, μαγιό, κοσμήματα, οπότε έχω ξεκινήσει τώρα την καριέρα μου.

Θεωρώ ότι το GNTM θα μου δώσει διασημότητα και φήμη για να με αναγνωρίσει ο κόσμος. Εγώ θα κοιτάξω τον στόχο μου και ελπίζω να κερδίσω», είπε μεταξύ άλλων, μιλώντας στην εκπομπή “Happy Day”

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:30