search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 08:01
MENU CLOSE

Ουάσιγκτον: Παρέδωσαν σε Εθνοφρουρούς πίτσες με σπασμένα… γυαλιά

12.06.2020 10:53
Ουάσιγκτον: Παρέδωσαν σε Εθνοφρουρούς πίτσες με σπασμένα... γυαλιά  - Media

 

Μπορεί να περίμεναν πώς και πώς αυτή την πίτσα μέλη της Εθνικής Φρουράς που επιστρατεύτηκαν από διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ προκειμένου να συνδράμουν στο έργο της καταστολής των διαδηλώσεων στην πρωτεύουσα Ουάσινγκτον που ξέσπασαν μετά το θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ. Αλλά τελικά τους… κόπηκε η όρεξη όταν παραλίγο να κοπούν κυριολεκτικά από τα γυαλιά που βρήκαν μέσα στην πίτσα που είχαν παραγγείλει.

Πάνω από 1500 στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς έχουν καταφθάσει την πρωτεύουσα των ΗΠΑ, από περιοχές όπως Νότια Καρολίνα, Ιντιάνα, Μέριλαντ και Τενεσί για να συνδράμουν τους 1300 που ήδη σταθμεύουν στην περιοχή.

Έτσι κρίσιμο ζήτημα είναι ο ανεφοδιασμός των στρατιωτών ακόμα και η διατροφή τους. Όταν δύο άνδρες της Εθνικής Φρουράς από την Ν. Καρολίνα παρήγγειλαν πίτσα στο ξενοδοχείο Marriott Marquis Hotel, όπου καταλύουν, εντόπισαν θραύσματα γυαλιών μέσα στα κομμάτια που θα κατανάλωναν. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν αλλά κατήγγειλαν το γεγονός. Αποδεικνύεται έτσι ότι ακόμα και στο ίδιο τους το ξενοδοχείο, ακόμα και στο πιάτο φαγητό που θα φάνει ελλοχεύει ο κίνδυνος σε μια χώρα που συνταράσσεται από πρωτοφανείς διαδηλώσεις, συγκρούσεις και επεισόδια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 08:01