search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:02
MENU CLOSE

Η αναβάθμιση των Windows 10 προκαλεί πονοκέφαλο στην… Google

15.06.2020 18:57
Η αναβάθμιση των Windows 10 προκαλεί πονοκέφαλο στην... Google - Media
 
Φαίνεται ότι η αναβάθμιση του Μαΐου του 2020 στα Windows 10 προκαλεί προβλήματα στην… Google, ή, για να είμαστε πιο ακριβείς, στον Chrome, τον πιο δημοφιλή browser στον πλανήτη.
 
Σύμφωνα με το techradar.com, η αναβάθμιση προκάλεσε ένα πρόβλημα στη λειτουργία του Chrome, το οποίο συνίσταται στο ότι κάθε φορά που ο χρήστης ανοίγει τον υπολογιστή του διαπιστώνει ότι έχει αποσυνδεθεί από το λογαριασμό του στην Google.
 
Μάλιστα, φαίνεται ότι το πρόβλημα εντοπίζεται και σε άλλους λογαριασμούς, ενώ εκτιμάται ότι ίσως επηρεάζει και τον Edge, τον native browser των Windows, ενώ φαίνεται ότι υπάρχουν προβλήματα και με τον συγχρονισμό του Chrome.
 
Μια πρώτη εξήγηση είναι ότι με την αναβάθμιση των Windows διάφορα cookies διαγράφονται τυχαία, με αποτέλεσμα να γίνονται αποσυνδέσεις από διάφορους λογαριασμούς με τον Chrome να αποτελεί το αποδεδειγμένο «θύμα».
 
H Μicrosoft έχει ενημερωθεί για το πρόβλημα και τώρα μένει να διαπιστωθεί σε τι οφείλεται και πώς μπορεί να αντιμετωπίστεί
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:59