search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:27
MENU CLOSE

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απαντά για τη.. βόλτα στο σκάφος – «Kάποιοι έχουν ξεπεράσει τα όρια» (Video)

17.06.2020 09:21
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απαντά για τη.. βόλτα στο σκάφος – «Kάποιοι έχουν ξεπεράσει τα όρια» (Video) - Media

 

Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων – στην ιστορία με το “ατύχημα” που δεν της επέτρεψε να πάει στην πρόβα του J2US, αλλά την επομένη εθεάθη σε φουσκωτό σκάφος.

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε ότι πήγε κανονικά στην πρόβα της και ότι το ατύχημα συνέβη μεταγενέστερα, ενώ απάντησε σε όσους διαδίδουν φήμες στο όνομά της, “ξεπερνώντας πολλές φορές τα όρια”

«Θεωρώ ότι κάποιοι έχουν ξεπεράσει τα όρια και καλό είναι να μπαίνει μια τελεία σε αυτό. Γιατί και γω έχω κουραστεί σε αυτή την εκπομπή να κάνω τον πυροσβέστη. Σίγουρα η δουλειά μου, επειδή το είπα και την προηγούμενη φορά και κόπηκε στο μοντάζ, είμαι επαγγελματίας και αντιμετωπίζω ότι κάνω με πολλή μεγάλη σοβαρότητα και υπευθυνότητα και κάτι τέτοιο εμπεριέχει διάφορους χλευασμούς, όσον αφορά τις υποχρεώσεις μου, είναι άσχημο να υπονοούν κάτι άλλο. Στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις είμαι πάντοτε συνεπής» τόνισε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:27