search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:04
MENU CLOSE

MasterChef: Ο Βαρθαλίτης δίνει τα μισά λεφτά του επάθλου στον Σταυρή! (Video)

18.06.2020 10:09
«MasterChef»: Οι καθυστερήσεις και η ανησυχία του καναλιού!  - Media

 

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης ήταν ο μεγάλος νικητής του Masterchef, ο οποίος λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος είχε εκμυστηρευτεί στους κριτές ότι σε συνεννόηση με τον Σταυρή, ο “χαμένος” θα πάρει 10.000 ευρώ από τα 50.000 ευρώ που είναι το έπαθλο.

Ωστόσο, ο Σταύρος καλεσμένος στην εκπομπή “Φωλιά των ΚούΚου” αποκάλυψε ότι αποφάσισε να μοιραστεί το έπαθλο και να δώσει στον πρώην συμπαίκτη του το 50% του ποσού που κέρδισε!

«Έναν συμβολαιογράφο ζητάω παρακαλώ. Να έρθει ένας συμβολαιογράφος να μας φτιάξει γιατί πάει 50 – 50 το έπαθλο. Όταν λέει κάτι ο Βαρθαλίτης κρατάει τον λόγο του. Είχαμε πει κάτι σαν κολατσιό, αλλά τώρα είπαμε 50 – 50. Ειδικά με εμάς τους δύο, επειδή ότι λέγαμε μέσα στο παιχνίδι το έχουμε κρατήσει, αν μη τι άλλο τώρα που ξεκινάει η πραγματική μας ζωή και οι συνεργασίες που έχουμε να κάνουμε και δεν θέλω να τον χάσω -ελπίζω ούτε κι αυτός να θέλει να με χάσει- ότι λέμε θα το τηρήσουμε γιατί θέλουμε να έχουμε αυτή την υγιή σχέση που είχαμε και στο παιχνίδι» είπε συγκεκριμένα, αφήνοντας έκπληκτους τους παρουσιαστές της εκπομπής.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:01