02/03/2021 22:35:04

Αφήνει το πρόσωπο του να το καλύψουν 60.000 μέλισσες – Δεν τον απασχολούν τα δεκάδες τσιμπήματα (Video)

Αφήνει το πρόσωπο του να το καλύψουν 60.000 μέλισσες – Δεν τον απασχολούν τα δεκάδες τσιμπήματα (Video) - Media

 

Ακόμη και έμπειροι μελισσοκόμοι κινδυνεύουν να υποστούν κάποιο αλλεργικό σοκ από τα τσιμπήματα της μέλισσας. Όμως ένας άνδρας από την Ινδία, μελισσοκόμος και αυτός, όχι μόνο δεν τον απασχολεί να τον τσιμπάνε, αλλά αφήνει 60.000 μέλισσες να του καλύψουν ολόκληρο το πρόσωπο.


Είναι 22 ετών και το όνομα του είναι Naturem και θεωρεί πως οι μέλισσες είναι οι καλύτεροι του φίλοι κάτι το οποίο νιώθουν και αυτές που δεν τον βλέπουν σαν απειλή και για το λόγο αυτόν τον αφήνουν να τις πλησιάζει.


Μάλιστα όπως λέει και ο ίδιος: «ο πατέρας μου ήταν και εκείνος μελισσοκόμος και από την ηλικία των 7 ετών βρίσκομαι ανάμεσα τους. Φυσικά και με έχουν τσιμπήσει και συνεχίζουν να με τσιμπούν, όμως φαίνεται πως έχω ανοσία στο κεντρί τους και δεν παθαίνω τίποτε»


Ο Naturem έσπασε μάλιστα και το ρεκόρ Γκίνες, αφού κατάφερε να μείνει με τις 60.000 μέλισσες στο πρόσωπο του για περισσότερες από 4 ώρες. Για την ακρίβεια 4 ώρες και δέκα λεπτά.  
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.