search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:28
MENU CLOSE

Νέο «Όχι» σε άδεια του Κουφοντίνα παρά την απόφαση του Αρείου Πάγου

24.06.2020 15:55
Νέο «Όχι» σε άδεια του Κουφοντίνα παρά την απόφαση του Αρείου Πάγου - Media

 

Το τριμελές συμβούλιο των αγροτικών φυλακών Βόλου, απέρριψε, κάτω από τη νέα διεύθυνση, την αίτηση χορήγησης άδειας στο Δημήτρη Κουφοντίνα. Ο νόμος είναι σαφής και προβλέπει καταγραφή του απορριπτικού σκεπτικού στην απόρριψη και δυνατότητα επαναφοράς του αιτήματος ανά δύο μήνες, ενώ ο Άρειος Πάγος σε προηγούμενη απόφασή του κρίνει ότι όσοι έχουν καταδικαστεί σε πάνω από μια φορές ισόβια, έχουν δικαίωμα να λαμβάνουν τακτικές άδειες.

Παρά το γράμμα του νόμου, παρά την καλή διαγωγή, παρά την απόφαση του Αρείου Πάγου, παρά τις προηγούμενες έξι άδειες που έχει λάβει και έχει επιστρέψει στη φυλακή όπως όφειλε, χωρίς απρόοπτα, απορρίφθηκε άλλη μια αίτηση για άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», το τριμελές συμβούλιο των αγροτικών φυλακών Βόλου, όπου κρατείται ο Δ. Κουφοντίνας, «υπό τα δεδομένα που δέχτηκε το προσφάτως εκδοθέν υπ’ αριθμ. 10/30/1/2020 βούλευμα του αρμοδίου δικαστικού οργάνου, δηλαδή το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου», αποφάσισε να απορρίψει την αίτηση του κρατούμενου για άδεια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:26