search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 02:24
MENU CLOSE

Έβγαλε έξω το σκύλο της για βόλτα και τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ και τον σκότωσαν (Video)

29.06.2020 15:44
Έβγαλε έξω το σκύλο της για βόλτα και τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ και τον σκότωσαν (Video) - Media

 

Το βίντεο είναι εξοργιστικό. Δείχνει μια γυναίκα στη Ρωσία που έβγαλε τον σκύλο της ράτσας χάσκι για βόλτα. Κάποια στιγμή συναντάει έναν κυνηγό πιθανότατα εάν κρίνουμε από τα ρούχα του ο οποίος χωρίς λόγο και αφορμή σημαδεύει πυροβολεί και δολοφονεί εν ψυχρώ το σκυλί. 
Η γυναίκα έχει σοκαριστεί με αυτό που συνέβη μπροστά στα μάτια της και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που είδε. Σε ερώτηση που κατάφερε να ψελλίσει προς τον δολοφόνο του σκύλου της γιατί το έκανε, εκείνος της απάντησε κυνικά ότι νόμιζε πως το σκυλί της έκλεψε μια χήνα την οποία είχε πετύχει πριν από λίγο. 
Το όνομα του κυνηγού όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία είναι Όλεγκ Ποταπόφ, ενώ η ιδιοκτήτρια του σκυλιού ονομάζεται Γιεκατερίνα Μοκχρόβα. Η Μοκχρόβα υπέβαλε μήνυση στον Όλεγκ για την πράξη του αυτή και το βίντεο που τράβηξε η φίλη της Μαρίνα και είναι αδιάσειστο στοιχείο. Μάλιστα μετά την αποτρόπαια πράξη του ακούγεται να φωνάζει στη γυναίκα «Μην κάνεις άλλο βήμα γιατί θα ρίξω και σε σένα». 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50