search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:39
MENU CLOSE

Ηράκλειο Κρήτης: «Θερμό» επεισόδιο στη ΔΕΔΔΗΕ – Πιάστηκαν στα χέρια σεκιουριτάς με πολίτη

02.07.2020 10:34
Ηράκλειο Κρήτης: «Θερμό» επεισόδιο στη ΔΕΔΔΗΕ - Πιάστηκαν στα χέρια σεκιουριτάς με πολίτη - Media

 

Επεισόδιο καταγράφηκε το πρωί της Πέμπτης στο υποκατάστημα της ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή Τσαλικάκι όταν άντρας επιχείρησε να μπει στα γραφεία για ένα θέμα που ήθελε να τακτοποιηθεί, αλλά χωρίς προηγουμένως να έχει κλείσει ραντεβού.

Ο υπάλληλος ιδιωτικής εταιρίας φύλαξης απάντησε στον πολίτη ότι δεν επιτρέπεται να εισέλθει στο χώρο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει αντιπαράθεση μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι εικόνες που ακολούθησαν δεν τιμούν κανέναν καθώς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η βίαιη στάση του υπαλλήλου σεκιούριτι, εικόνες που καταγράφηκαν με τη βοήθεια κινητού τηλεφώνου.

Θα κληθεί η εταιρεία σεκιούριτι για εξηγήσεις

Σύμφωνα με το διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ Ηρακλείου Παύλο Βαρδουλάκη που μίλησε στο neakriti.gr «ο υπάλληλος της ιδιωτικής εταιρίας σεκιούριτι επιχείρησε να εμποδίσει τον πελάτη να μπει στο χώρο -καθώς δεν επιτρέπεται χωρίς ραντεβού- ακολούθησε επεισόδιο και πιάστηκαν στα χέρια.

Ο πολίτης ήρθε αργότερα στο γραφείο μου, εξετάσαμε το αίτημά του και το περιστατικό όπως όλα δείχνουν θεωρείται λήξαν. Ωστόσο έχει κληθεί η εταιρία φύλαξης να δώσει εξηγήσεις για το θέμα».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:38