search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:05
MENU CLOSE

Τρίκαλα: Τι κατέθεσε ο οδηγός που παρέσυρε τη 19χρονη – Πένθος αντί για γενέθλια (Video)

02.07.2020 18:24
Τρίκαλα: Τι κατέθεσε ο οδηγός που παρέσυρε τη 19χρονη - Πένθος αντί για γενέθλια (Video) - Media

 

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία των Τρικάλων από τον θάνατο της 19χρονης, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο, όταν την παρέσυρε διερχόμενο αυτοκίνητο.

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν η 19χρονη μαζί με μία φίλη της είχαν σταματήσει στην άκρη του δρόμου, περιμένοντας τους δικούς τους να τις παραλάβουν, καθώς είχε υποστεί βλάβη η μοτοσικλέτα τους.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου είναι ένας 49χρονος άνδρας, ο οποίος εργάζεται ως δημοτικός υπάλληλος σε δήμο της περιοχής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι δεν είδε τα κορίτσια στο δρόμο. Ούτε την 19χρονη, η οποία καθόταν πάνω στη μοτοσικλέτα, ούτε τη φίλη της, που ήταν πεζή.

Η 19χρονη υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ η φίλη της τραυματίστηκε ελαφρά. Η τραγική ειρωνεία ήταν ότι η άτυχη 19χρονη είχε τα γενέθλιά της και θα έκλεινε τα 19 της χρόνια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:04