27/11/2020 11:02:48

Αν έχετε αυτά τα χαρτονομίσματα, μην τα δώσετε, έχουν μεγάλη αξία (Video)

Αν έχετε αυτά τα χαρτονομίσματα, μην τα δώσετε, έχουν μεγάλη αξία (Video) - Media
 
Μοιάζουν με απλά χαρτονομίσματα του δολαρίου, ωστόσο, μια μικρή λεπτομέρεια τα κάνει σπάνια, συλλεκτικά και... πολύτιμα.
 
Όπως αποκάλυψε σε βίντεο χρήστη του TikTok, τα συγκεκριμένα χαρτονομίσματα αποκαλούνται «αστέρια» καθώς έχουν ένα μικρό αστέρι δίπλα στον σειριακό αριθμό τους.

Τα χαρτονομίσματα αυτά έχουν το αστέρι το οποίο σημαίνει ότι αρχικά είχαν τυπωθεί με σφάλμα και εν συνεχεία ξανατυπώθηκαν με τον ίδιο αριθμό.

Έτσι, το αστέρι τα κάνει σπάνια και εκτιμάται ότι ένα χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου με αστέρι μπορεί να πουληθεί στο eBay ακόμα και για 32 δολάρια.

 

@silverpicker

Make money with...money? ##usd ##dollar ##coins ##coincollection ##numismatics ##sidehustle ##hustle ##lifehack ##makemoney ##moneymoves ##cash ##stars

♬ original sound - silverpicker

Μάλιστα, ο χρήστης δίνει και συγκεκριμένο ιστοχώρο, ο οποίος καταγράφει τους σειριακούς αριθμούς και ελέγχει τη σπανιότητα των χαρτονομισμάτων.

Σημειώνεται, πάντως, ότι η αξιά των «αστεριών» είναι όσο η ονομαστική τους, αν είναι σε κακή κατάσταση.
 
Πηγή: Yahoo!

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.