05/08/2020 10:20:47

Νέα κωμική σειρά στον ΑΝΤ1: Ο Γιάννης Μπέζος ντύνεται στο χακί

Νέα κωμική σειρά στον ΑΝΤ1: Ο Γιάννης Μπέζος ντύνεται στο χακί - Media

 

Θα είναι τελικά σκηνοθέτης ο Γιάννης Μπέζος στη νέα στρατιωτική κωμωδία που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν και θα προβάλλεται, σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, δύο φορές την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη, έχοντας ταυτόχρονα και τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Προσωρινός τίτλος εργασίας της καινούργιας σειράς «Army», ενώ σύμφωνα με το σενάριο που υπογράφει ο Μάκης Πιτταράς η πλοκή θα διαδραματίζεται σε δύο στρατόπεδα, που με απόφαση του ΥΕΘΑ συγχωνεύονται σε ένα και οι δύο διοικητές τους ερίζουν για τη θέση του επικεφαλής στο ένα και μοναδικό στρατόπεδο που θα προκύψει.

Στον ρόλο του ενός διοικητή θα δούμε τον Γιάννη Μπέζο, ενώ ο δεύτερος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Εθνους», θα είναι ο Μανώλης Μαυροματάκης. Τη συμμετοχή τους στη σειρά συμφώνησαν επίσης η Ελένη Ουζουνίδου και ο Κυριάκος Σαλής που συνεργάστηκαν για δύο χρόνια με τον Γιάννη Μπέζο στο «Πέτα τη φριτέζα». Τα γυρίσματα της κωμωδίας ξεκινούν αμέσως.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.