search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:18
MENU CLOSE

Κοζάνη: Είχε συλληφθεί το 2017 ο δράστης με το τσεκούρι – Έσπασε με βαριοπούλα μηχάνημα ελεγχόμενης στάθμευσης

20.07.2020 12:17
Κοζάνη: Είχε συλληφθεί το 2017 ο δράστης με το τσεκούρι - Έσπασε με βαριοπούλα μηχάνημα ελεγχόμενης στάθμευσης - Media

 

Η Αστυνομία Κοζάνης είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου κατά το παρελθόν στους οικείους του 45χρονου δράστη με το τσεκούρι, που σκόρπισε τον τρόμο με την αιματηρή επίθεση στο κτίριο της Εφορίας Κοζάνης το μεσημέρι τη Πέμπτης 16 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanilife.gr, ο 45χρονος δράστης το 2017 είχε συλληφθεί από την Αστυνομία για παραβατικές πράξεις. Συγκεκριμένα, με τη χρήση βαριοπούλας και λοστού προκάλεσε διαδοχικά εκτεταμένες φθορές σε δύο μηχανήματα έκδοσης αποδείξεων ελεγχόμενης στάθμευσης του Δήμου Κοζάνης και ένα ΑΤΜ τράπεζας.

Αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης τότε προέτρεψαν τους οικείους του 45χρονου να στραφούν σε ψυχολογική – ψυχιατρική προσέγγιση, όπως προβλέπεται άλλωστε σε τέτοιου είδους περιπτώσεις.

Κατά τη σύλληψή του ο δράστης απηύθυνε ύβρεις και απειλές κατά των Αστυνομικών όπως και κατά το παρελθόν. Χαρακτηριστική ήταν η φράση του: «Θα έρθει και η σειρά σας, είστε πολλοί, δεν θα λείψετε από την κοινωνία».

Η Αστυνομία Κοζάνης διεξάγει έρευνα στα προσωπικά αντικείμενα του δράστη, προκειμένου να οδηγηθεί στα ακριβή κίνητρα της αποτρόπαιας πράξης του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:17