search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:40
MENU CLOSE

«Το νέο GNTM φεύγει από το κομμάτι της μόδας και μου φαίνεται Big Brother»

26.07.2020 16:02
Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Βίκυ Καγιά: Την αλήθεια την ξέρουμε πολύ καλά και οι δύο (Video) - Media

 

Την προσωπική του αίσθηση για το νέο κύκλο του GNTM εξέφρασε συνεργάτης της εκπομπής την τελευταία χρονιά. Ο  χορογράφος και νικητής του J2US Τάσος Ξιάρχος μίλησε στο TV Έθνος και επισήμανε ότι «το νέο GNTM φεύγει από το κομμάτι της μόδας και μου φαίνεται Big Brother». 

Στο GNTM 3 θα σε δούμε;

Είναι δύσκολο, γιατί έχω συμβόλαιο με άλλο κανάλι. Γι’ αυτό προσέγγισαν μια άλλη χορογράφο για το τρέιλερ. Αν με καλέσουν σε κάποιο γκεστ, θα το προσπαθήσω, γιατί θέλω να το κάνω. Μου έδωσε ώθηση η συμμετοχή μου στο πρόγραμμα.

Πως σου φαίνεται το φετινό concept αγόρια – κορίτσια;

Μου φαίνεται «Big Brother». Φεύγει από το κομμάτι της μόδας και βέβαια πολλοί συμμετέχοντες δεν πάνε για να διακριθούν στο χώρο της μόδας, αλλά για το Instagram. Θα έχει βέβαια ενδιαφέρον.

Ελπίζω τα αγόρια που θα επιλέξουν να μην είναι απλώς γυμνασμένα, αλλά πιο κοντά στα πρότυπα του ευρωπαϊκού μόντελινγκ και όχι του βαλκανικού.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15