search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:44
MENU CLOSE

Δικηγόρος συνταξιούχων: Να μην δεχθούν τα αναδρομικά, θα χάσουν τα δικαιώματά τους (audio)

30.07.2020 14:45
Δικηγόρος συνταξιούχων: Να μην δεχθούν τα αναδρομικά, θα χάσουν τα δικαιώματά τους (audio) - Media
 
Έκκληση στους συνταξιούχους να μην δεχθούν τα χρήματα των αναδρομικών υστέρα από τη σχετική τροπολογία της Κυβέρνησης, έκανε ο νομικός τους εκπρόσωπος Λουκάς Αποστολίδης. Ο κ. Αποστολιδης μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ κάλεσε τους συνταξιούχους να συνεχίσουν τον δικαστικό αγώνα και για τα ζητήματα της επικούρησης αλλά και για τα δώρα.
 
Αν συμβιβαστούν τώρα, θα χάσουν το δικαίωμά τους στη συνέχεια, αφού θα έχουν δώσει ένα σήμα συμβιβασμού στο δικαστήριο, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αποστολίδης. Ο νομικός εκπρόσωπος των συνταξιούχων μίλησε ακόμη για συνταγματική εκτροπή, αφού ο νομοθέτης περιορίζει, όπως είπε, τα νομικά αποτελέσματα των ανώτατων δικαστηρίων.
 
Τέλος, σε ερώτηση αν υπάρχουν λεφτά για να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα των συνταξιούχων, ο κ. Αποστολίδης απάντησε καταφατικά, σημειώνοντας ότι τα υπόλοιπα χρήματα θα μπορούσαν να δοθούν σε ένα βάθος χρόνου δύο ή και τριών ετών. Κάλεσε επίσης εκείνους τους συνταξιούχους που δεν έχουν προσφύγει ακόμη στη Δικαιοσύνη να το πράξουν έως το τέλος του χρόνου.
 

Πηγή: ΕΡΤ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:42