19/09/2020 18:49:47

Μενδώνη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: Υπάρχουν ψεύτικα προφίλ με εμένα στα social media

Μενδώνη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: Υπάρχουν ψεύτικα προφίλ με εμένα στα social media - Media

 

Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη δεν διαθέτει προσωπικούς λογαριασμούς σε Twitter και Facebook, ανακοίνωσε το υπουργείο Πολιτισμού, επισημαίνοντας ότι πραγματοποιήθηκε καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τους ψευδείς λογαριασμούς.

«Επειδή κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λογαριασμοί με αναφορά στην υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, ανακοινώνεται ότι η κ. Λίνα Μενδώνη δεν διαθέτει προσωπικούς λογαριασμούς ούτε στο Twitter, ούτε στο Facebook», επισημαίνει ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

«Οι λογαριασμοί που αναφέρονται σε αυτήν είναι απολύτως ψευδείς και το όποιο περιεχόμενό τους δεν έχει καμία σχέση με την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού. Για τους λογαριασμούς αυτούς, έγινε σήμερα σχετική καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος», καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.