search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:48
MENU CLOSE

Συνελήφθη γυναίκα που έταζε δουλειά σε άνεργους καλλιτέχνες έναντι αμοιβής

15.08.2020 11:39
Συνελήφθη γυναίκα που έταζε δουλειά σε άνεργους καλλιτέχνες έναντι αμοιβής - Media

 

Στη σύλληψη μιας γυναίκας, η οποία εξαπατούσε άνεργους καλλιτέχνες και τους αποσπούσε χρήματα με το πρόσχημα ότι θα εργάζονταν με γνωστούς σκηνοθέτες, προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η γυναίκα συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη σε περιοχή της Αθήνας και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, δυσφήμηση, συκοφαντική δυσφήμηση και παροχή ψευδών στοιχείων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία την αστυνομία, η κατηγορούμεηνη εξαπατούσε καλλιτέχνες με το πρόσχημα παροχής εργασίας, μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο, πείθοντάς τους να της καταβάλλουν χρηματικά ποσά, προκειμένου να επιλεγούν και εργαστούν σε δήθεν μελλοντικές θεατρικές παραστάσεις γνωστών σκηνοθετών – παραγωγών.

Συνελήφθη μόλις παρέλαβε το προσημειωμένο ποσό των 70 ευρώ από γυναίκα καλλιτέχνιδα, που αναζητούσε εργασία.

σΣε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο και έγγραφο – αίτηση, που σχετίζεται με τον τρόπο δράσης της.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

   

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44