search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:07
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Μαρτυρίες από τις ΜΕΘ καταρρίπτουν τις θεωρίες συνωμοσίας (Video)

23.08.2020 20:34
Κορωνοϊός: Μαρτυρίες από τις ΜΕΘ καταρρίπτουν τις θεωρίες συνωμοσίας (Video) - Media

 

Από τη μια οι θεωρίες συνωμοσίας όπου εμπλέκονται κυβερνήσεις, εμβόλια, λοιμωξιολόγοι γίνονται viral με στόχο να πείσουν πως «δεν υπάρχει κορωνοϊός» κι απο την άλλη, μαρτυρίες ανθρώπων που βγήκαν από την Εντατική: «Νοσηλεύτηκα πάρα πολύ βαριά. Έχασα δύο ανθρώπους που ήταν δίπλα μου στον ίδιο θάλαμο. Δεν μπορούσα να ανασάνω».

«Έφτασα στο τέρμα κι επέστρεψα. Έκανα ένα μήνα να περπατήσω. Βγήκα από το νοσοκομείο τον Απρίλιο κι ακόμη δεν μπορώ να συνέλθω». Τη μαρτυρία του καταθέτει στην ΕΡΤ ομογενής από τη Νέα Υόρκη που παρέμεινε διασωληνωμένος στην εντατική για 10 ημέρες, αλλά και Έλληνας που εργάζεται στο Λονδίνο και περιγράφει: «Νοσηλεύτηκα πάρα πολύ βαριά. Έχασα δύο ανθρώπους που ήταν δίπλα μου στον ίδιο θάλαμο. Δεν μπορούσα να ανασάνω».

Ωστόσο, οι θεωρίες συνωμοσίας κάνουν θραύση. Είκοσι μία περιπτώσεις έχουν αποσταλεί στον εισαγγελέα, από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Κάποιες ενδεικτικά αναφέρουν:

«Οι μάσκες έχουν ενσωματωμένο 5G τσιπάκι. Δείτε τις στο φως».

«Το εμβόλιο έρχεται να μειώσει τον πληθυσμό».

«Θέλουν να μας ελέγξουν. Να μας τσιπάρουν. Περισσότεροι πεθαίνουν από τη γρίπη κάθε χρόνο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:07