search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:47
MENU CLOSE

NBA: Αναβλήθηκαν όλα τα αποψινά παιχνίδια των playoffs – Κλιμάκωση αντιδράσεων κατά αστυνομικής βίας

27.08.2020 06:37
ΝΒΑ προς ομάδες: «Προσέξτε τη θρόμβωση, εξαιτίας του κορωνοϊού» - Media

 

Μετά την κίνηση διαμαρτυρίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των συμπαικτών του, το NBA αποφάσισε να αναβάλει όλους τους αγώνες για τα playoffs που ήταν προγραμματισμένοι για σήμερα, καθώς και οι παίκτες των άλλων ομάδων αποφάσισαν να μην αγωνιστούν. Τα παιχνίδια θα προγραμματιστούν στο κοντινό μέλλον, ωστόσο αυτή τη στιγμή τα playoffs βρίσκονται στον «αέρα».

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της Ένωσης Παικτών, Κρις Πολ, συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη των παικτών που βρίσκονται στην «φούσκα» του Ορλάντο, έτσι ώστε να καθοριστούν οι κινήσεις που πρόκειται να γίνουν τις επόμενες ώρες. Σημειώνεται ότι η κίνηση των Μπακς να παραμείνουν κλεισμένοι στα αποδυτήρια και να μην αγωνιστούν έτυχε ευρείας αποδοχής από τον κόσμο του διαδικτύου με πολλούς να κάνουν λόγο ότι με την απόφαση των «Ελαφιών» δόθηκε το έναυσμα για αλλαγή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:47