search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:32
MENU CLOSE

The Bachelor: Αντιδράσεις από την πρεμιέρα – «Πιο trash και από το big Brother» (Video)

11.09.2020 09:19
Χρηστίδου για το «The Bachelor»: «Θέλω να βγει κάποιος να μου πει ότι είναι στημένο, δεν είναι έτσι οι γυναίκες» (Video) - Media

 

Ποικίλα σχόλια, τα περισσότερα από τα οποία επικριτικά, προκάλεσε η πρεμιέρα του reality ”The Bachelor”, στον Alpha, λίγες μέρες αφότου ένα άλλο reality, το Big Brother, γνώρισε την κατακραυγή λόγω απαράδεκτων σχολίων παίχτη.

Στο νέο παιχνίδι του Alpha συμμετέχουν ένας άνδρας, ο εργένης,  και 20 γυναίκες οι οποίες υποτίθεται θα διαγωνιστούν για να κερδίσουν την …καρδιά του.

Το μοτίβο του σόου είναι γνωστό, ψεύτικές ή αληθινές ίντριγκες, τσακωμοί και μπόλικος αυτοεξευτελισμός από τις 20 διαγωνιζόμενες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η εκρηκτική είσοδος της Αντζελίνας! #TheBachelorGR #AlphaTV

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Bachelor GR (@thebachelorgr) στις

 

Σκληρή ήταν η κριτική στο Twitter, με τους περισσότερους να κάνουν λόγο για trash θέαμα και έλλειψη αυτοσεβασμού για λίγη δημοσιότητα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:32