search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:08
MENU CLOSE

Μίνι ντοκιμαντέρ από τον οίκο Carolina Herrera για την Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης (Video)

16.09.2020 07:40
Μίνι ντοκιμαντέρ από τον οίκο Carolina Herrera για την Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης (Video) - Media

Για να γιορτάσει την παρουσία του στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες, ο πολυτελής οίκος μόδας Carolina Herrera θα προβάλλει μια εκ βαθέων συζήτηση μεταξύ της Καρολίνα Χερέρα και του διευθυντή δημιουργικού Γουές Γκόρντον (Wes Gordon).
Στο τεσσάρων επεισοδίων μίνι ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Conversation: Carolina Herrera and Wes Gordon» οι δύο σχεδιαστές συζητούν για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της μόδας, ενώ μοιράζονται προσωπικές αναμνήσεις και ανέκδοτα.
Η χωρίς σενάριο σειρά που περιγράφεται ως διασκεδαστικός και πνευματώδης φόρος τιμής στη Νέα Υόρκη και τη βιομηχανία της μόδας, γυρίστηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης στην κατοικία της Χερέρα στο Μανχάταν τον Αύγουστο, σύμφωνα με τις αυστηρές οδηγίες υγείας και ασφάλειας για την Covid-19.

Σε σκηνοθεσία της Λίζα Ιμορντίνο Βρίλαντ  το ντοκιμαντέρ αναδεικνύει τον ξεχωριστό δεσμό μεταξύ Χερέρα και Γκόρντον και προβάλλει λεπτομέρειες σχετικά με την αγάπη τους για τη μόδα, τη Νέα Υόρκη, καθώς και ένα κεφάλαιο αφιερωμένο στον οίκο Herrera.

«Τα τελευταία τρία χρόνια, είχα την ευκαιρία να γνωρίσω την Καρολίνα Χερέρα με πολλές διαφορετικές ιδιότητες. Σχεδιάστρια. Μέντορας. Είδωλο. Αλλά αυτό που εκτιμώ περισσότερο είναι η Φίλη μου» δήλωσε ο Γουές Γκόρντον. «Ενώ μπορεί να μην λατρεύει την κάμερα, η κάμερα την λατρεύει. Σε μια στιγμή που η Νέα Υόρκη και η μόδα χρειάζονται μαγεία περισσότερο από ποτέ, ήθελα να καθίσω με τη φίλη μου, κυρία Χερέρα, και να την αφήσω να μοιραστεί τη σοφία και την αισιοδοξία της» είπε.

Όπως πολλά από τα αμερικανικά brand μόδα, ο οίκος Carolina Herrera απουσιάζει από το ημερολόγιο αυτού του Σεπτεμβρίου, επιλέγοντας να μην παρουσιάσει συλλογή για την Άνοιξη 2021 μετά την κρίση του κορονοϊού. Αλλά ο Γκόρντον δεν ένιωθε ότι ήταν σωστό να αφήσει μια Εβδομάδα Μόδας να περάσει χωρίς την παρουσία του οίκου Herrera. Αποφάσισε να ζητήσει από την ιδρύτρια του οίκου, σχεδιάστρια μόδας από τη Βενεζουέλα για μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τα πάντα, από τη φιλοσοφία στον σχεδιασμό τους, έως τα πορτρέτα του Άντι Γουόρχολ.

Η σειρά ντοκιμαντέρ «The Conversation: Carolina Herrera and Wes Gordon» θα είναι διαθέσιμη live στο Carolinaherrera.com website και στο YouTube, στο Twitter, και στο Instagram, με αγγλικούς και ισπανικούς υπότιτλους.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10